Pirinencs a Coll de Pal. Seguim la gravació del nostre teaser.

Segueix la gravació del nostre teaser. Aquest cop ens vam traslladar a Coll de Pal (Serra del Cadí, Berguedà), on vam intentar aprofitar les últimes neus que un final de març ens podia oferir, o si més no, això pensàvem, ja que de neu en vam tenir de sobres, fet que ens va donar unes imatges excepcionals.

IMG-20170326-WA0085
Així ens rebé el dia diumenge, però abans encara tocaria patir.

La nevada va ser tant benvinguda com problemàtica. Va ser tant gran que va fer inaccessible en cotxe el  Refugi de Rebost, lloc previst de pernoctació. I fer impossibles certes escenes en que no hi havia d’haver neu i que ara no desvetllarem per que les volem escenificar.

IMG-20170326-WA0013
Espectacular paisatge que, tot i així, ens va retardar una mica els plans de rodatge.

Tot el material de rodatge i l’atrezzo de la recreació va haver de ser carregat a l’esquena, havent de realitzar-se diversos viatges que, a la pràctica, ens van fer perdre unes hores ben bones de llum i gravació. Una llum que a la tarda es posaria capriciosa i que ens tindria pendents d’ella tota la tarda.

IMG-20170326-WA0100
Equipats i llestos per la sessió de dissabte a la tarda.

Però que la llum no acompanyés la tarda no significà que no treballéssim. Es gravava durant les estones amb bones condicions i s’assajaven moviments previstos per l’endemà, als moments que feia més mal temps. Vam arribar així a l’hora de sopar on vam poder gaudir d’uns moments, sempre convenients, de convivència més relaxada, vivint l’autèntic nexe d’unió entre el grup, fet a base de converses i moments de xerinola controlada, abans d’anar dormir a l’espera del diumenge.

IMG-20170327-WA0000
Final de la jornada de dissabte, contemplant el paisatge què teníem al davant.

El diumenge no ens va defraudar. Es llevà amb bon sol i amb una temperatura fins i tot càlida, que ens permeté de treballar d’allò més bé, sempre obedients a un equip de rodatge excel·lent. Tenien els plans ben estudiats, sabien el què volien i nosaltres els hi podíem donar. El resultat d’aquell matí va ser una jornada de feina d’allò més profitosa on es van gravar escenes d’avançament, desplegament i fins i tot de combat. Unes escenes que, com suposareu, no desvetllarem en aquestes línies.

IMG-20170327-WA0009
Esperant pacientment les ordres de l’equip de rodatge.

Però no serem dolents, i en agraïment al vostre seguiment serem bons, i us deixarem una petita imatge fixe que de ben segur us agradarà, i es que reflecteix l’esperit de la força muntanyenca que era el Regiment Pirinenc.

IMG-20170327-WA0005
Avançant amb raquetes a través de la neu…i llestos pel que pugui passar.

Ens veiem en breu amics.

Anuncis

Un pensament sobre “Pirinencs a Coll de Pal. Seguim la gravació del nostre teaser.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s